Wizz Air oferă gratuit 100.000 de bilete de avion / Cine sunt beneficiarii

Wizz Air oferă gratuit 100.000 de bilete de avion / Cine sunt beneficiarii
sursă foto: captură YT

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va oferi gratuit 100.000 de bilete cetăţenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa şi Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary şi Wizz Air UK, a anunţat vineri operatorul aerian, notează Agerpres.

Biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătoriile efectuate în intervalul 15 septembrie – 8 decembrie 2022 și au ca scop ajutarea ucrainenilor pentru a ajunge la destinațiile dorite.

Wizz Air, 100.000 de bilete gratuite pentru ucraineni

Wizz Air a anunțat că cele 100.000 de bilete gratuite vor fi disponibile pe un total de 800 de rute, notează observatornews.ro.

Potrivit informațiilor transmise de compania aeriană, cetăţenii ucraineni care doresc să rezerve un zbor în cadrul acestei campanii de bilete gratuite pot face acest lucru vizitând site-ul https://wizzair.com/#/rescue. Acestora li se va cere să furnizeze numărul paşaportului ucrainean în momentul rezervării şi li se va cere, de asemenea, să prezinte paşaportul ucrainean şi viza/documentele de călătorie necesare în momentul check-in-ului.

„Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina şi suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutăţile cetăţenilor ucraineni”, a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer al Wizz Air.

Compania a adăugat că biletele vândute la prețul de 0 euro vor fi disponibile până la expirarea disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie şi 8 decembrie. Pe lângă zbor, călătorii pot avea gratuit și un bagaj de mână (dimensiuni max: 40x30x20cm), în timp ce trolerele şi bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe