Zeci de elevi au protestat la școala unde un interlop a ajuns să le predea matematica. „Vrem școală, nu circ” (VIDEO)

Zeci de elevi au protestat la școala unde un interlop a ajuns să le predea matematica. „Vrem școală, nu circ” (VIDEO)

Sunt proteste la Colegiului Național „Mihai Viteazu” din Turda unde elevii au protestat luni, 28 noiembrie, după ce un fost interlop, Ovidiu Vancea zis „Balibacea”, a predat, ca suplinitor, ore de matematică, potrivit monitorulcj.ro.

Elevii au cerut demisia directoarei. Nu doar elevii au participat la proteste. Acestora li s-au alăturat profesori și părinți.

Protestatarii s-au adunat în fața unității de învătământ având pancarte cu mesajele: „Demisia”, „Susținem profesorii CNVM Turda” și „Vrem școală, nu circ. Demisia”.

Presa locală scrie că Ovidiu Vancea, zis Balibacea, și alti 4 complici au fost reținuti în 2012 de procurorii din Cluj pentru că au înșelat mai multe depozite de materiale de construcții.

Ovidiu Vancea a fost considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din Cluj. El a fost judecat la Curtea de Apel Iași pe motiv că în 2003 ar fi ordonat asasinarea unui lider al lumii interlope din Turda.

Balibacea și-a pus oamenii să arunce o grenadă in pizzeria Pharaon de la ieșirea din Turda, spre Cluj Napoca.În 2010, Balibacea a fost reținut de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave. Prejudiciul nu a fost estimat încă, dar s-ar ridica la 700.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene