26 mai 2011 – SUMAR

26 mai 2011 - SUMAR
Sumarul zilei de 26 mai:1. DIVORTULInvitati : Miruna POPESCU - notar, Larisa Somfalean - avocat, Nicoleta VASCAN - psiholog2. IRIDOLOGIE Invitati : LIiana COMSA - medic specialist medicina primara3. STRANDURILE -...

Sumarul zilei de 26 mai:

1. DIVORTUL
Invitati : Miruna POPESCU – notar, Larisa Somfalean – avocat, Nicoleta VASCAN – psiholog

2. IRIDOLOGIE
Invitati : LIiana COMSA – medic specialist medicina primara

3. STRANDURILE – CALITATEA APEI
Invitati : Dr. Dorina Giurcaneanu – medic dermatolog, Virgil ANASTASIU - director adjunct ALPAB

4. WOMEN LEADERS CONFERENCE
Invitat : Adina BIGAS – manager de proiect

Asteptam intrebarile voastre pentru invitatii „B1, viata e frumoasa!” pe blogul emisiunii sau pe [email protected]

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”