„A ieşit din casă, a urcat în camion şi s-a dus la lucru. La defrişat copii”. Europarlamentar: Fixaţi-vă burka pe faţă şi luaţi poziţia brace!

„A ieşit din casă, a urcat în camion şi s-a dus la lucru. La defrişat copii”. Europarlamentar: Fixaţi-vă burka pe faţă şi luaţi poziţia brace!
foto: Adevarul

Europarlamentarul Traian Ungureanu, un vehement critic la adresa deciziei oficialilor de la Bruxelles cu privire la cotele de imigranți, face o descriere a momentelor dramatice prin care Europa trece. După ultimul atac terorist, cel de la Nisa, acesta se arată revoltat de “sinuciderea civilizației” cu acordul liderilor UE.

“Nu mai e mult! Încă 10-15 căsăpiri, executate tot mai în silă, şi gata! Etapa violentă va lua sfîrşit şi vom intra în faza paşnică: faza supunerii. Apoi, cînd oaspeţii noştri islamici vor fi îndeajuns de numeroşi (danke!) şi cînd cei mai luminaţi europeni vor adulmeca un început de compromis, vom face un pact trainic.

Noi le vom fi parteneri toleraţi, iar ei ne vor fi stăpîni luminaţi. La început, va domni paritatea: 6 semiluni şi 6 stele pe drapel. Ulterior, va domni realitatea: 12 semiluni galbene (în amintirea stelelor), pe fond verde (culoarea viitorului). După care vor veni, cuminţi, schimbarea obiceiurilor, înălţarea noii credinţe şi, din vorbă în vorbă, stingerea”, scrie Ungureanu într-un articol pentru Adevărul.

Reacția europenilor la atacurile teroriste, porumbei, mesaje de pace și legăminte nerespectate, nu fac decât să le arate teroriștilor cât suntem de vulnerabili, este de părere oficialul român.

“Pe scurt, de mînă cu libertatea oarbă şi copilul ei repetent, toleranţa, am devenit un milion de ţinte care îşi cer dreptul la glonţ, bombă şi camion. Aşa se sinucid civilizaţiile”, spune acesta

„Înainte de despărţire, o întrebare: ceva cote de refugiaţi pentru Est? Şi un îndemn, furat de la stewardese: brace!

Fixaţi-vă burka pe faţă şi luaţi poziţia brace!”, conchide Traian Ungureanu.