A mers prin pădure, timp de două zile, cu un glonț în inimă: luptătorul ucrainean a supraviețuit în „mod miraculos” după ce a fost împușcat

A mers prin pădure, timp de două zile, cu un glonț în inimă: luptătorul ucrainean a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost împușcat
Foto: captura video.

Un tânăr din Ucraina a mers prin pădure timp de două zile cu un glonț în inima. Medicii spun că ucraineanul a supraviețuit în „mod miraculos”.

Soldatul ucrainean a supraviețuit cu un glonț în inima

Vladimir Gordienko are 20 de ani. Acesta s-a înrolat în armata ucraineană și a lupta împotriva rușilor. Tânărul  supraviețuit după ce a fost rănit de un lansator de grenade.

La începutul lunii martie, acesta a fost capturat de invadatorii ruși într-unul dintre satele din regiunea Kiev.

După nouă ore de interogatoriu, i s-a spus să urce în mașina lor și să plece, iar când s-a pus în mișcare, rușii au deschis focul asupra lor de la mitraliere.

http://

Intervenție fără precedent

Vladimir a reușit să se târască departe de mașină când a fost împușcat de la un lansator de grenade.

Tânărul a supraviețuit și  încă două zile a mers prin pădure în direcția regiunii Jîtomir, de unde a fost evacuat la spitalul  „Feofania”, relatează Unian.

Vladimir a fost operat de medicii spitalului „Feofania”, care i-au făcut o intervenție fără precedent:  fără a opri inima, au scos din ea un glonț. Astfel, i-au salvat viața militarului ucrainean de 20 de ani Vladimir Gordienko.

Urmăriți B1TV.ro și pe