A murit Pamela Hutchinson, fostă membră a grupului The Emotions. Cântăreața avea 61 de ani

A murit Pamela Hutchinson, fostă membră a grupului The Emotions. Cântăreața avea 61 de ani
Sursa Foto: The News-Press

Cântăreaţa Pamela Hutchinson, membră a grupului The Emotions, cunoscut mai ales pentru single-ul „Best Of My Love”, a murit la vârsta de 61 de ani, transmite publicația Mirror.co.uk.

Cântăreaţa Pamela Hutchinsons-a stins din viață la 61 de ani

Pamela Hutchinson a murit după ceîn ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Vestea despre moartea ei afost lansatăîn weekend, la două zile după ce a murit. Artista s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 18 septembrie.

Pam a câștigat faima în grupul vocal The Emotions, câștigător al premiului Grammy, care a avut un mare succes cu single-ul ”The Best Of My Love”.

De menționat este că ”The Emotions” era o trupă de familie. Pam mai avea trei surori, pe Wanda, Sheila și Jeanette Hutchinson și o verișoară,Theresei Davis.

Ea a fost cea mai tânără dintre cele patru surori din grupul din care a făcut parte, iar anunţul decesului ei a fost făcut pe pagina de Facebook a The Emotions.

Anunțul a fost lansat pe rețeaua de socializareFacebook, pentru ”The Emotions”.

„Cu tristeţe anunţăm moartea surorii noastre, Pamela Rose Hutchinson, vineri, 18 septembrie 2020”, se arată în mesajul în care este precizat că ea a luptat mai mult timp cu o boală.

Despre grupul The Emotions

Grupul The Emotions a devenit celebru în anii 1960,în Chicago, unde surorile cântau gospel în copilărie.

După ce au devenit cunoscute la nivel local, au semnat un contract cu casa de discuri Stax, care producea albume R&B. Ulterior, grupul a fost luat sub aripa lui Maurice White de la Earth, Wind & Fire, care le-a produs două albume şi a fost co-autor al single-ului „Best of My Love”.

”The Emotions” a colaborat apoi cuEarth, Wind & Fire pentru celebra „Boogie Wonderland” (1979).

Pamela Hutchinson apare pe un album al ”The Emotions”, iar din anii 2000 a fost membru permanent al grupului care, în 2006, a colaborat cu faimosul artist Snoop Dogg pentru piesa „Life”.