DOLIU în cinematografie! S-a stins din viață cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

DOLIU în cinematografie! S-a stins din viață cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong şi producător al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee să devină celebru în această industrie,s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani.

Raymond Chow a devenit cofondator al studiourilor Golden Harvest în 1971 şi a produs de-a lungul carierei sale peste 170 de filme, în multe dintre aceste producţii jucând actorul Jackie Chan.

Mai mult, renumitul producător a colaborat cu Bruce Lee la „The Big Boss” (1971), un film de mare succes pe plan internaţional, care i-a lansat cariera actorului asiatic, pasionat de artele marţiale.

Raymond Chow a fost, de asemenea, producător şi coproducător al altor două filme celebre cu Bruce Lee, „The Way of the Dragon” (1972) şi „Enter the Dragon” (1973), prima dintre aceste pelicule marcând colaborarea în premieră mondială a unui studio din Hong Kong cu industria de la Hollywood.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului