A scăpat ca prin minune dintr-un accident teribil: Momentul incredibil în care un bărbat și-a văzut moartea cu ochii (VIDEO)

A scăpat ca prin minune dintr-un accident teribil: Momentul incredibil în care un bărbat și-a văzut moartea cu ochii (VIDEO)
Un bărbat din Rusia a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier petrecut în fața unei pompe de combustibil. Deși s-a aflat la un pas de a fi strivit între două automobile, acesta a scăpat cu...

Un bărbat din Rusia a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier petrecut în fața unei pompe de combustibil. Deși s-a aflat la un pas de a fi strivit între două automobile, acesta a scăpat cu viață.

Scena s-a petrecut în fața unei benzinării, unde bărbatul își alimenta mașina. Un autobuz care mergea regulamentar a lovit un camion care urma să intre în benzinărie, ambele autovehicule derapând și lovind alte două mașini care alimentau.

Din fericire, bărbatul s-a ferit din calea mașinii în ultimul moment, el scăpând nevătămat. Deși nicio persoană nu a fost rănită, șoferul camionului va trebui să răspundă pentru faptele sale.

A scăpat cu viață dintr-un accident cumplit


A fost la un centimetru de o moarte CUMPLITA! A scapat incredibil, dar parul i s-a albit INSTANT! VIDEO SOCANT pe www.sport.ro

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21869').select();" id="embed_text_21869" />
Tags: