A supravieţuit după ce a fost torturat, împuşcat şi spânzurat de un pod! (FOTO)

A supravieţuit după ce a fost torturat, împuşcat şi spânzurat de un pod! (FOTO)

Un adolescent a făst găsit torturat şi împuşcat, atârnând de balustrada unui pod de pe o autostradă din Mexic, cu un cadavru spânzurat lângă el, informează Daily Mail.

Totodată, trupul neînsufleţit al unui alt bărbat a fost găsit sub acelaşi pod, în ceea ce pare a fi răzbunarea unei reţele de droguri.

Martorii oculari au declarat că mai mulţi indivizi înarmaţi au coborât dintr-o maşină şi i-au spânzurat pe bărbaţi de pod în jurul orei 10.00 dimineaţa, blocând traficul de-a lungul uneia din cele mai aglomerate autostrăzi din oraşul Monterrey din Mexic.

Cei trei bărbaţi prezentau urme de tortură şi fuseseră împuşcaţi, fiind atârnaţi de balustrada podului cu mâinile legate cu bandă adezivă.

Unul dintre bărbaţi a fost găsit atârnând de pod cu un telefon mobil în mâini, semn că era un informator.

Incidentul vine după ce duminică, alţi doi bărbaţi au fost găsiţi atârnând spânzuraţi de un alt pod din Monterrey, unul dintre ei având un picior amputat.

Oraşul se confruntă cu o creştere a ratei violenţei în ultimii doi ani, după ce reţelele au început să de lupte pentru controlul traficului de droguri.

Ultima oră
23:01 - ONU se opune vaccinării obligatorii: „În niciun caz oamenii nu trebuie vaccinați cu forța”
22:56 - Marius Budăi: Ne propunem să depășim rata de ocupare de 70%, până în 2023 sau finalul lui 2023. Este un deziderat asumat și în fața Comisiei Europene
22:46 - Belarus va interzice importurile din alte țări ca răspuns la sancțiunile ce au fost aplicate de către Occident
22:33 - Alexandru Rafila: Ministerul Sănătății, foarte puțin funcțional. Trebuie să găsim o soluție să mobilizăm lumea din minister. Vreau să fac pe toată lumea să vină relaxată la serviciu
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)
21:29 - Sorin Cîmpeanu: Am solicitat un grafic de livrare a testelor de salivă. Cele 2,4 milioane livrate nu ajung pentru testarea din ziua de luni, darămite pentru joi (VIDEO)
21:24 - Tanczos Barna trage semnalul de alarmă: „Avem un singur procuror în România specializat pe infracțiuni de mediu” (VIDEO)