Actrița Misty Upham, cunoscută din ”Django Unchained”, găsită moartă la periferia orașului Seattle

Actrița Misty Upham, cunoscută din ”Django Unchained”, găsită moartă la periferia orașului Seattle
Foto: variety.com

Actrița Misty Upham, de 32 ani, cunoscută din filmul ”Django Unchained”, a fost găsită moartă la periferia orașului Seattle, a anunțat purtătorul de cuvânt al familiei, Tracy Rector, citat de Variety.

Upham a fost găsită moartă în suburbia Auburn, într-o zonă împădurită.

Deși inițial poliția nu era sigură de identitatea sa, au raportat că au găsit o geantă în apropierea trupului care conținea actul de identitate al actriței.

Potrivit lui Rector, familia actriței consideră că Poliția din Auburn ar fi putut depune un efort mai mare pentru localizarea sa.

Încă nu a fost dezvăluită cauza morții lui Misty Upham.

Tags:
Ultima oră
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu