ALEGERI LOCALE 2020 | Rodica Man, candidatul PMP la Primăria comunei Someș-Odorhei, județul Sălaj: ‘Ceea ce propun eu sunt lucruri absolut normale – introducerea gazului metan, racordarea la canalizare sau modernizarea iluminatului public’

ALEGERI LOCALE 2020 | Rodica Man, candidatul PMP la Primăria comunei Someș-Odorhei, județul Sălaj: 'Ceea ce propun eu sunt lucruri absolut normale - introducerea gazului metan, racordarea la canalizare sau modernizarea iluminatului public'
Foto: Facebook / Rodica Man

Rodica Man, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria comunei Someș-Odorhei, județul Sălaj, își propune să contribuie la modernizarea localității. Printre proiectele sale împărtășite votanților se numără introducerea gazului metan, racordarea la canalizare sau modernizarea iluminatului public. Lucruri absolut normale, după cum spune și Man, actual consilier local.

Rodica Man (PMP): Oamenii din comuna Someș-Odorhei merită condiții mai bune de trai

“Oamenii din comuna Someș-Odorhei merită condiții mai bune decât cele actuale. Ceea ce propun eu sunt lucruri absolut normale. Introducerea gazului metan în fiecare casă și racordarea caselor la rețeaua de canalizare sunt niște condiții necesare pentru anul 2020. Pe de altă parte, eu împreună cu echipa mea de la PMP, am în vedere un proiect privind modernizarea iluminatului public, atât în ceea ce privește aspectul, cât mai ales în vederea impactului economic asupra bugetului local”, spune Rodica Man.

Consilier local în funcție, Rodica Man spune că nu a reușit implementarea tuturor ideilor pe care le are, dar speră că, din postura de primar, va avea o mai mare susținere. Aceasta și-a mai propus crearea unui afert school în comună și susținerea activităților sportive, dar și modernizarea căminului cultural, pentru petrecerea timpului liber.

“Împreună cu echipa mea, care este o echipă de 10+, mă gândesc și la petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. În acest sens, vrem să începem modernizarea căminelor culturale din comună în vederea obținerii autorizației ISU și în vederea organizării de evenimente. Ne mai gândim și la asigurarea unui loc de agrement în zona Someșului. Dumnezeu ne-a “fericit” cu aducerea Someșului prin comuna noastră. E păcat să nu profităm de această oportunitate.”

Asistența medicală și reabilitarea drumurilor, o prioritate pentru candidata PMP la Primăria comunei Someș-Odorhei

Candidata Partidului Mișcarea Populară este sigură că va reuși asigurarea asistenței medicale și construirea de capele mortuare în Inău, Domnin și Bîrsa, dar și reabilitarea drumurilor agricole din comună.

“Suntem atât de aproape de Jibou. Vrem să atragem investitori prin acordarea unor facilități în vederea creării de locuri de muncă. În alte comune s-a reușit. Vom reuși și noi, trebuie doar să ne implicăm, să ne dorim acest lucru. Și vrem să facem întâlniri cu cetățenii comunei în vederea acordării importanței ideilor acestora și a propunerilor venite din rândul lor, tocmai pentru a cheltui cu chibzuință banul public.”, mai spune Rodica Man.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)