Alertă cu bombă la bordul unui avion Malaysia Airlines! (VIDEO)

Alertă cu bombă la bordul unui avion Malaysia Airlines! (VIDEO)
Foto: forbes.com

Panică în aer! Un pasager care pretindea că are asupra sa o bombă a încercat să intre în cabina piloţilor, pe o cursă Malaysia Airlines. Aeronava tocmai plecase de pe aeroportul din Melbourne. S-a întors din drum şi a aterizat de urgenţă, arată B1 TV.

Alertă cu bombă la bordul unui avion Malaysia Airlines!

#DIRECT_ONE_e5a6n6#

Aeronava MH128 a decolat de pe aeroportul din Melbourne şi urma să ajungă în Kuala Lumpur.Însă, după 14 minute, avionul s-a întors de unde a plecat. Şi asta după ce căpitanul a fost alertat de echipaj că un pasager încearcă să intre în cabina de pilotaj şi le-a ameninţat pe stewardese că are o bombă, potrivit unui comunicat al Malaysia Airlines.

Aeronava a aterizat pe o pistă izolatăşi mai multe forţe ale poliţiei au urcat la bord. După verificările de rigoare, autorităţile au anunţat că bărbatul care pretindea că are asupra sa explozibil nu avea decât o cutie cu baterii.

Compania Malaysia Airlines a fost lovită în ultimii ani de două tragedii aviatice, după dispariţia aeronavei MH370 deasupra Oceanului Indian şi doborârea avionului MH17 deasupra Ucrainei. Peste 520 de persoane au murit în cele două tragedii aviatice.