Alexandru Gîdăr (PNL): Eu sper că vom putea schimba Doljul din județul roșu într-o comunitate normală. Conducătorii PSD au recunoscut că ne aflăm într-o zonă de sărăcie

Alexandru Gîdăr (PNL): Eu sper că vom putea schimba Doljul din județul roșu într-o comunitate normală. Conducătorii PSD au recunoscut că ne aflăm într-o zonă de sărăcie
foto: Facebook

Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dolj, susține că votul craiovenilor și votul doljenilor vor „demonstra că își doresc o societate normală și dezvoltată”.

„Eu sper că vom putea să schimbăm Doljul din judeţul roşu într-o comunitate normală. Am plecat pe acest drum împreună cu echipele noastre, tocmai pentru a scoate Doljul din zona de sărăcie, din zona de subdezvoltare în care se află, şi mă bucur că şi-au dat seama şi conducătorii PSD şi astăzi, în declaraţiile publice, au recunoscut că ne aflăm într-o zonă de sărăcie şi că vor şi dumnealor să scoată Doljul din sărăcie, dar nu au făcut-o timp de 30 de ani. Votul craiovenilor şi votul doljenilor va demonstra că îşi doresc o societate normală şi dezvoltată. Că vor să fie în rândul altor judeţe, altor oraşe din România, din Europa”, a afirmat Alexandru Gîdăr, potrivit Agerpres.

El a mai precizat că aşteaptă rezultatul numărătorii paralele.

„Îi rugăm pe colegii noştri care sunt în secţiile de votare să nu îşi slăbească vigilenţa, pentru că aşa cum s-a mai spus, s-au constatat practicile de secolul al XIX-lea în mai multe localităţi din Dolj, pe care le vedeam la Caragiale: mai multe buletine de vot, buletine gata ştampilate pentru un anumit candidat… De aceea este nevoie ca dumnealor să fie foarte atenţi şi să îşi facă o numărătoare reală a ceea ce s-a votat”, a spus Gîdăr, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Dolj.

La rândul său, Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova, a subliniatcă aşteaptă numărătoarea paralelă din secţiile de votare.

„Nu sunt impresionat de rezultatele exit-pollului, fiindcă a fost comandat de PSD. Aşteptăm numărătoarea voturilor în fiecare secţie. Acela este rezultatul care va da adevărata valoare a victoriei electorale, a victoriei campaniei. Sincer mă aşteptam să văd pe cineva care s-a lăudat la un moment dat şi s-a opus alianţei cu USR-PLUS… A fost o campanie, din punctul nostru de vedere, curată, elegantă. Am venit cu proiecte, am venit cu mesaje către cetăţeni, către electorat. Bineînţeles, PSD-ul a mers în aceeaşi notă. Chiar şi în cursul zilei de astăzi am avut foarte multe intervenţii directe în secţiile de vot, procese verbale semnate încă de la ora 14,00”, a declarat Nicolae Giugea.

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”