Ambasada Marii Britanii la București anunță deschiderea unei cărți de condoleanțe care poate fi accesată online

Ambasada Marii Britanii la București anunță deschiderea unei cărți de condoleanțe care poate fi accesată online
Regina Elisabeta a II-a a purtat coroana britanică timp de șapte decenii. Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Pool

Ambasada Marii Britanii la București a anunțat deschiderea unei cărți de condoleanțe care poate fi accesată online, pentru cei care vor să transmită un ultim omagiu Reginei Elisabeta, care a încetat din viață ieri, la 96 de ani, notează libertatea.ro.

Cartea virtuală a fost deschisă astăzi, iar cei care au iubit-o și apreciat-o de-a lungul timpului pe Regina Elisabeta vor putea să își ia rămas-bun de la aceasta prin transmiterea unui mesaj de condoleanțe.

A fost deschisă cartea de condoleanțe pentru Regina Elisabeta

Această carte online este disponibilă de astăzi și poate fi accesată la adresa www.royal.uk.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către Familia Regală și către poporul din Marea Britanie, din Tărâmuri și din Commonwealth, în această perioadă de durere imensă”, se mai precizează în mesajul reprezentanței diplomatice, mai scrie sursa citată.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleanțe pentru Regele Charles al III-lea al Marii Britanii

„În numele poporului român și al meu personal, doresc să transmit Majestății Voastre, întregii Familii Regale și poporului britanic condoleanțe și compasiune pentru dureroasa pierdere suferită.

Majestatea Sa Regina a fost un lider excepțional, care și-a servit patria cu devotament și responsabilitate desăvârșită, reprezentând un simbol al stabilității și un veritabil reper moral pentru întreaga lume. Cele șapte decade în slujba Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și a întregului Commonwealth rămân în istoria umanității drept un reper și inspirație pentru noi toți și generațiile viitoare”, se arată în mesajul transmis de Președintele României, potrivit Administrației Prezidențiale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)