Anchetă la o şcoală britanică după ce elevii musulmani au primit sandvişuri cu carne de porc

Anchetă la o şcoală britanică după ce elevii musulmani au primit sandvişuri cu carne de porc
Directoarea unei şcoli din Marea Britanie şi-a cerut scuze public faţă de elevii şcolii, musulmani, care au fost hrăniţi cu sendvişuri care conţineau şuncă de porc.O profesoară a realizat că sendvişul ...

Directoarea unei şcoli din Marea Britanie şi-a cerut scuze public faţă de elevii şcolii, musulmani, care au fost hrăniţi cu sendvişuri care conţineau şuncă de porc.

O profesoară a realizat că sendvişul pe care îl mânca şi care era etichetat cu „carne de pui halal” conţinea şuncă de porc.

„Mi-am dat seama de gustul şi mirosul de afumătură. M-am uitat în el şi am găsit îngrozită bucăţi de carne de porc”, a declarat profesoara.

Aceasta a mai spus că sendvişul pe care îl cumpărase era ultimul de acest fel, toate celelalte fiind mâncare de elevii musulmani ai şcolii.

Profesoara a reclamat acest lucru la direcţiune, o anchetă fiind demarată imediat, scrie Daily Mail.

Directoarea şcolii din Birmingham şi-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj postat pe pagina web a şcolii, menţionând că eroarea s-a petrecut din cauza furnizorilor de mâncare, ce au pus etichete greşite produselor.

Niciunul dintre părinţii elevilor musulmani nu au depus plângere împotriva şcolii.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus