SRI face angajări imediate: NU e nevoie de facultate! Paşii necesari pentru a aplica

SRI face angajări imediate: NU e nevoie de facultate! Paşii necesari pentru a aplica

Vești bune pentru cei care își doresc să lucreze în cadrul Serviciului Român de Informaţii. SRI face angajări în următoarea perioadă, având oferte şi pentru persoanele cu studii medii, nu doar superioare.

SRIeste în căutare de buni cunoscători ai unor limbi străine, cu circulaţie redusă în România, se artă în comunicatul oficial al instituţiei.

Anunţul de angajare al Serviciului Român de Informaţii precizează că se caută personal cu studii medii sau superioare, cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

De caută SRI astfel de cadre

Nevoia SRI de personal cunoscător al unor astfel de limbi vine în contextul în care pentru operaţiunile de securitate naţională, cunoaşterea unor limbi străine cu circulaţie redusă în România poate fi un vector decisiv.

Agenţii care dețin o astfel de aptitudine îi pot ajuta pe ofiţerii de informaţii să înţeleagă subtilităţile culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificaţii care pot scăpa unui cunoscător obişnuit.

Cum poţi aplica pentru angajarea în SRI

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativcondițiile de încadrare în SRIși să promoveze etapele succesive de verificare și selecție.

Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui cv la adresa de e-mail[email protected], precizând în subiectul mesajului sintagma „LINGVIST – NUME PRENUME”.

De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane.

Tags: