SRI face angajări imediate: NU e nevoie de facultate! Paşii necesari pentru a aplica

SRI face angajări imediate: NU e nevoie de facultate! Paşii necesari pentru a aplica

Vești bune pentru cei care își doresc să lucreze în cadrul Serviciului Român de Informaţii. SRI face angajări în următoarea perioadă, având oferte şi pentru persoanele cu studii medii, nu doar superioare.

SRIeste în căutare de buni cunoscători ai unor limbi străine, cu circulaţie redusă în România, se artă în comunicatul oficial al instituţiei.

Anunţul de angajare al Serviciului Român de Informaţii precizează că se caută personal cu studii medii sau superioare, cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

De caută SRI astfel de cadre

Nevoia SRI de personal cunoscător al unor astfel de limbi vine în contextul în care pentru operaţiunile de securitate naţională, cunoaşterea unor limbi străine cu circulaţie redusă în România poate fi un vector decisiv.

Agenţii care dețin o astfel de aptitudine îi pot ajuta pe ofiţerii de informaţii să înţeleagă subtilităţile culturale, să descifreze înscrisuri, să surprindă semnificaţii care pot scăpa unui cunoscător obişnuit.

Cum poţi aplica pentru angajarea în SRI

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativcondițiile de încadrare în SRIși să promoveze etapele succesive de verificare și selecție.

Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui cv la adresa de e-mail[email protected], precizând în subiectul mesajului sintagma „LINGVIST – NUME PRENUME”.

De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”