Anunț inedit de angajare: 78.000 de dolari pe an ca să stai acasă și să mănânci dulciuri

Anunț inedit de angajare: 78.000 de dolari pe an ca să stai acasă și să mănânci dulciuri
Foto. Pixabay

O firmă din Canada care vinde dulciuri online angajează un degustător de bomboane. Viitorul angajat va lucra de acasă și va trebui să guste dulciurile și să conducă ședințele consiliului administrativ. Salariul e de 100.000 de dolar canadieni pe an, adică 78.000 de dolari. Pot candida și minorii cu vârste peste 5 ani, în cazul lor fiind nevoie de acordul părinților.

O firmă din Canada caută un ”șef peste bomboane”

Firma Candy Funhouse, cu sediul aproape de Toronto, vinde online bomboane gumate, ciocolată și produse de cofetărie. Ea e condusă de mai mulți frați cu vârste între 20 și 30 de ani, ai căror părinți aveau magazine de gogoși și un restaurant local.

Anul trecut, și pe fondul pandemiei, compania a avut vânzări de aproape 15 milione de dolari, iar acum vrea să implementeze o strategie diferită în vânzarea online. Șefii spun că nu vor mai impune comenzi minime: „Vom vinde chiar și o acadea!”.

În acest context, luna trecută firma a postat pe Linkedin un anunț de angajare, notează CNN. Noul angajat va trebui să conducă ședințele consiliului administrativ și să guste dulciurile, atribuții pentru care va fi plătit cu 100.000 de dolari canadieni pe an.

Deja câteva mii de persoane au aplicat pentru acest post, inclusiv copii filmați de părinții lor în timp ce completează cererea și o postează online. Asta pentru că și minorii cu vârste de peste 5 ani pot să aplice dacă au acordul părinților.

Urmăriți B1TV.ro și pe