Apelul la rugăciunea de dimineaţă! Imagini inedite cu Erdogan din moscheea palatului prezidențial din Ankara (VIDEO)

Apelul la rugăciunea de dimineaţă! Imagini inedite cu Erdogan din moscheea palatului prezidențial din Ankara (VIDEO)

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, ar fi lansat joi apelul la rugăciunea de dimineață din moscheea complexului rezidențial din Ankara.

Înregistrarea a fost postată online pe site-ul cotidianului proguvernamental Yeni Safak, la cinci zile după eșecul puciului ce avea drept scop să-l înlăture de la putere.

Imagini inedite cu Erdogan din moscheea palatului prezidențial din Ankara

#DIRECT_ONE_8yt2m1#

Președinția turcă spune că înregistrările nu sunt autentice, scrie agerpres.

''Președintele n-a făcut apel la rugăciune în această dimineață. (…) Este vorba de citirea unor pasaje din Coran, și nu de un apel la rugăciune'', a spus , sub rezerva anonimatului, un responsabil al președinției turce.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)