Apple, investigat în Rusia pentru concurenţă neloială faţă de Kaspersky Lab

Apple, investigat în Rusia pentru concurenţă neloială faţă de Kaspersky Lab

Compania Apple este cercetată în Rusia în urma unei plângeri furmulată de companiade securitate cibernetică Kaspersky Lab și este suspectatăcă abuzează de poziţia domininantă pe care a obţinut-o pe piaţă.

Organismul anti-monopol din Rusia, FAS, a anunțat că investigația a început după ce o nouă versiune a aplicației Safe Kids de la Kaspersky Lab a fost refuzată de sistemul de operare Apple, ceea ce a dus la o pierdere semnificativă a funcționalitățiilor sale, scriethemoscowtimes.co.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

Acesta a anunțatcă Apple a lansat versiunea 12 a propriei aplicații de control parental, Screen Time, care avea funcții similare cu programul Kaspersky. Aplicațiile de control parental permit părinților să controleze consumul de telefon și tabletă al copiilor.

IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOȚI BĂRBAȚII AU RĂMAS MASCĂ (GALERIE FOTO)

Întrebați despre ancheta din Rusia, Apple a făcut referire la o declarație din 28 aprilie în care compania a anunțat că a eliminat recent mai multe aplicații de control parental din App Store pentru că „pun în pericol confidențialitatea și securitatea utilizatorilor”.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe