Ariel Castro, bărbatul care a sechestrat și violat trei femei în Cleveland, găsit mort în celula sa

Ariel Castro, bărbatul care a sechestrat și violat trei femei în Cleveland, găsit mort în celula sa
Ariel Castro, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a sechestrat şi violat timp de un deceniu trei femei, a fost găsit mort în celula sa, anunță Huffington Post. Din primele informații, este vorba de...

Ariel Castro, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a sechestrat şi violat timp de un deceniu trei femei, a fost găsit mort în celula sa, anunță Huffington Post. Din primele informații, este vorba de o sinucidere, acesta spânzurându-se.

Supranumit „torţionarul din Cleveland”, Ariel Castro a fost condamnat la 1 august la închisoare pe viaţă. El a fost arestat la începutul lui mai, după ce una dintre victimele sale a reuşit să fugă din casa din Cleveland unde acest fost şofer de autobuz le ţinea închise pe cele trei femei.

Fostul şofer de camion în vârstă de 53 de ani a declarat în instanţă că nu este un „monstru”, fiind doar „bolnav”.

Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight, cele trei tinere sechestrate în Cleveland și ținute în captivitate timp de zece ani, au vorbit pentru prima dată în public. Acestea au mărturisit clipele de coşmar prin care au trecut într-o înregistrare de 3 minute şi 30 de secunde, postată pe internet. (Detalii AICI)