Război TOTAL în Orientul Mijlociu: S-a CONFIRMAT atacul asupra unui OBIECTIV NUCLEAR în SIRIA! DETALII de ultim moment

Război TOTAL în Orientul Mijlociu: S-a CONFIRMAT atacul asupra unui OBIECTIV NUCLEAR în SIRIA! DETALII de ultim moment

S-a aflat unul dintre cele mai mari secrete ale Israelului! Armata a confirmat miercuri că a efectuat un atac aerian în Siria, în anul 2007, distrugând un reactor nuclear.

Armata a dezvăluit că opt avioane de vânătoare de tip F-15 au efectuat operațiunea ultra secretă de bombardare a instalației aflată în regiunea Deir el-Zour, la 450 de kilometri nord-vest de Damasc.

În urma operațiunii a fost distrusă o instalație nucleară care se dezvolta de mai mulți ani și care ar fi trebuit să intre în funcțiune la sfârșitul acelui an.

„Mesajul privind atacul asupra reactorului nuclear în 2007 este acela că statul Israel nu va permite desfăşurarea unor resurse care ameninţă existenţa Israelului. Acesta a fost mesajul nostru în 2007, rămâne mesajul nostru şi astăzi şi va continua să fie mesajul nostru în viitorul apropiat şi îndepărtat”, a transmis miercuri armata israeliană, prin intermediul unui comunicat, potrivit Mediafax.

Armata nu a oferit detalii despre cauzele atacului, dar se pare că are legătură cu viitoarea publicare a memoriilor fostului prim-ministru Ehud Olmert. Acesta s-ar fi angajat în tratative cu preşedintele american George W. Bush privind distrugerea reactorului nuclear.

Imediat după atacul din 2007, Siria a acuzat Israelul de invadarea spațiului său aerian, dar nu a dat alte detalii despre obiectivul atacat.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)