Actorul Arnold Schwarzenegger a devenit bunic

Actorul Arnold Schwarzenegger a devenit bunic

ArnoldSchwarzeneggera devenit bunic după ce fiica sa Katherine a dat naştere primului său copil, un băieţel. Este primul nepot al celebrului actor în vârstă de 72 de ani care are cinci copii, transmite ziarul spaniol ABC.

Katherine Schwarzenegger şi Chris Pratt au devenit părinţipentru prima oară

Artistul american Chris Pratt, celebru pentru rolul din franciza ”Gardienii galaxiei”, şi fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, au devenit părinți pentru prima dată, ceea ce înseamnă că veteranul actor ArnoldSchwarzenegger este bunic cu acte-n regulă.

Cei doi au fost extrem de discreţi până acumîn ceea ce priveșteviața lor persoanlă şi nu au postat nimic pe rețelele de social media referitor la venireape lume a primului lor copil.

Dezvăluirea a fost făcută, în schimb, de către fratele lui Katherine, Patrick Schwarzenegger, care a confirmat pentru ET Online naşterea copilului.

”Amândoi sunt foarte bine – şi mama şi copilul, iar eu tocmai i-am cumpărat ei un cadou”, a declarat Patrick, care, însă, nu a precizat sexul bebeluşului şi ziua în care s-a născut – asta pentru că, fiind vorba de atâta discreţie, e foarte posibil ca noul membru al familiei Schwarzenegger-Pratt să fi venit pe lume încă de vineri. În acest fel s-ar explica prezenţa lui Chris Pratt vineri la spitalul din Santa Monica – dar şi vizitape care au primit-o proaspeţii părinţi chiar la finalul săptămânii trecute de la familia lui Katherine. Mai exact, este vorba despremama ei, Maria Shriver, şi tatăl Arnold Schwarzenegger. Aceștia au fost văzuţi intrând în reşedinţa acestora.

În plus, fratele lui Katherine, Patrick Schwarzenegger a explicat că ”i-a cumpărat un cadou nepoţelului său”, potrivit publicaţiei de specialitate Entertainment Tonight.

Arnold Schwarzenegger,nerăbdător să-şi vadă primul lui nepot

Katherine Schwarzenegger, în vârstă de 30 de ani, este căsătorită cu actorul Chris Pratt,în vârstă de 40 de ani.Cei doi amorezi formează un cuplu din iunie 2018, dar și-au oficializat relația în decursulanuluitrecut. Chris Pratt mai are un copil, Jack, în vârstă de 7 ani, pe nume Jack,din căsnicia anterioară, cu actriţa Anna Faris.

Prin venirea pe lume a micuţuluiChris Pratt şi Katherine şi-au consolidat relaţia care a început după ce actorul a divorţat de soţia sa, Anna Faris în 2017. Noul cuplu s-a căsătorit anul trecut, pe data de 8 iunie într-o ceremonie romantică desfăşurată la Montecito, California.

Arnold Schwarzenegger şi mama lui Katherine, Maria Shriver, erau nerăbdători să-şi vadă primul lor nepot. Însuşi Schwarzenegger glumea că micuţul va avea genele a doi superactori.

”Cred că este o experienţă unică… doar dacă te gândeşti la bagajul său genetic (…) Va fi Kennedy, Schwarzenegger şi Pratt”, a spus el.

”Putem de-acum încolo să rezolvăm orice. Putem soluţiona criza rachetelor cubaneze, putem ucide Predatorii cu mâinile goale şi putem antrena dragoni”, a spus glumind veteranul actor, făcând aluzie la diferitele roluri pe care le-au interpretat pe marele ecran atât el. cât şi ginerele lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe