Artificii UCIGAȘE în centrul Israelului: Un incendiu a dus la explozii în lanț (VIDEO)

Artificii UCIGAȘE în centrul Israelului: Un incendiu a dus la explozii în lanț (VIDEO)

Doi oameni și-au pierdut viața, iar cel puțin cinci au fost răniți, în urma unor explozii în lanț, care s-au produs la un depozit de produse pirotehnice.Focurile de artificii au început să explodeze unul după altul, după ce în încăpere a izbucnit un incendiu.

Potrivit autorităților locale, numărul victimelor ar putea crește, deoarece doi dintre răniți sunt în stare gravă. Explozia a provocat daune materiale mari, iar clădirile și mașinile parcate în apropiere au fost grav avariate.

Deocamdată nu este clar din ce cauză s-a produs incendiul, care a provocat deflagrația.

Artificii UCIGAȘE în centrul Israelului: Un incendiu a dus la explozii în lanț

#DIRECT_ONE_hlhms9#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)