”Asta e pentru ISIS!”. Un individ din Melbourne care a ucis un bărbat și a răpit o femeie susține că a acționat în numele Statului Islamic (VIDEO)

”Asta e pentru ISIS!”. Un individ din Melbourne care a ucis un bărbat și a răpit o femeie susține că a acționat în numele Statului Islamic (VIDEO)
Foto: Sky News

UPDATE: Atacatorul a contactat postul de televiziune Channel 7 și a pretins că acționează pentru ”Statul Islamic și Al-Qaida”. El a fost împușcat mortal de către polițiști. În timpul schimbului de focuri au fost răniți și trei polițiști. Femeia ținută ostatică a scăpat nevătămată.

Autoritățile încearcă acum să afle dacă acesta chiar a fost un act terorist, informează Daily Mail.

Autoritățile sunt în alertă în Melbourne, Australia. Un bărbat a fost împușcat mortal și o femeie este ținută ostatică într-un apartament din suburbia Brighton, informează Huffington Post.

Polițiștii au fost anunțați că într-o clădire s-a produs o explozie puternică. Atunci când au ajuns la fața locului, ei au găsit trupul unui bărbat, care fusese împușcat în foaierul clădirii.

”Ei încearcă acum să negocieze cu un bărbat aflat într-unul din apartamente. Se pare că ține ostatică o femeie. Unități speciale ale poliției din Victoria se află acum la fața locului. Drumurile sunt închise și sfătuim oamenii să evite zona”, a transmis poliția, printr-un comunicat.

Presa relatează că au fost auzite mai multe focuri de armă.

Alertă în Melbourne. O femeie este ținută ostatică, iar un bărbat a fost împușcat mortal

#DIRECT_ONE_cwv714#

Tags: