ATAC ARMAT lângă sediul YouTube din San Bruno, California. Suspectul, o femeie, s-a sinucis (VIDEO)

ATAC ARMAT lângă sediul YouTube din San Bruno, California. Suspectul, o femeie, s-a sinucis (VIDEO)

UPDATE: Cel puțin patru persoane au fost rănite, iar suspectul, o femeie, a fost găsită moartă în campusul sediului YouTube, a declarat Ed Barberini, șeful poliției din San Bruno, citat de CNN.Acesta a precizat că femeiapare că s-a sinucis.Mai mulți martori au susținut pentru KTVU că ea și-a împușcat iubitul înainte de a se sinucide.

UPDATE: Mai mulți oficiali au declarat pentru CNN că atacatorul era o femeie, iar aceasta a murit. Patru sau cinci persoane au fost transportate la spital.

ATAC ARMAT lângă sediul YouTube. Cel puțin 4 răniți

UPDATE: Forțele de ordine vorbesc despre doi atacatori, un bărbat și o femeie, notează CBS. Unul dintre martori, angajat YouTube, a povestit că a văzut un bărbat prăbușit la pământ, ce părea că fusese împușcat în stomac. Martorul a izbucnit în plâns în timp ce-i vorbea reporterului CBS.

Un atac armat a avut locla sediul YouTube din San Bruno, California. Mai multe persoane au fost rănite. Un bilanț oficial al victimelor nu a fost anunțat.

Atacul a avut loc într-o cafenea aflată în aer liber. Poliția a ajuns rapid la fața locului și a închis zona.

Forțele de ordine sunt acum în căutarea atacatorului.

Știre în curs de actulizare

ATAC ARMAT lângă sediul YouTube din San Bruno, California

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta