Atac cu bombă planificat la meciul Dortmund – Hannover

Atac cu bombă planificat la meciul Dortmund – Hannover
Un posibil atac cu bombă a fost dejucat, marți, de polițiștii germani după ce au arestat suspectul principal din acest caz, un bărbat de 25 de ani, conform goal.com. Atentatul urma să aibă loc, sâmbătă,...

Un posibil atac cu bombă a fost dejucat, marți, de polițiștii germani după ce au arestat suspectul principal din acest caz, un bărbat de 25 de ani, conform goal.com.

Atentatul urma să aibă loc, sâmbătă, pe stadionul din Dortmund, la partida Borussia Dortmund – Hannover. Polițiștii au descoperit două ascunzători din preajma stadionului în care erau amplasate arme și explozibili.

Bărbatul a fost arestat la un hotel din Koln, marți, însă detaliile acestui caz au fost date publicității joi. Poliția germană susține că știa de acest atac încă din februarie.

Borussia Dortmund a reușit să adune în acest sezon o medie a spectatorilor de 80.720, iar partida cu Hannover urma să se desfășoare cu casa închisă.

În prisma acestor fapte, poliția germană a evitat o potențială situație catastrofică.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”