Atac cu cuțitul în Germania: Trei morți și șase răniți / Atacatorul a fost prins. E un cetăţean somalez care fusese recent internat într-un spital de psihiatrie (VIDEO)

Atac cu cuțitul în Germania: Trei morți și șase răniți / Atacatorul a fost prins. E un cetăţean somalez care fusese recent internat într-un spital de psihiatrie (VIDEO)
Captură Video - L-Team / Twitter

UPDATE: Autorul atacului e un somalez în vârstă de 24 de ani. El fusese recent internat într-un spital de psihiatrie, după ce a avut un comportament violent în ultimele săptămâni.

„Ancheta poliţiei va trebui să stabilească dacă avem de a face cu un act legat de islamism sau de starea psihică a agresorului”, a declarat ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Herrmann.

Un martor a afirmat că tânărul a strigat „Allah Ahkbar” în timpul atacului.

Bărbatul a ajuns ca migrant în 2015 în Germania.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Trei persoane au fost ucise și șase rănite într-un atac cu cuțitul comis, vineri, în orașul Würzburg, Germania. Polițiștii l-au prins pe atacator după ce l-au împușcat în picior, informează Reuters.

Trei morți după un atac cu cuțitul în Germania

Oficial, Poliția a transmis că mai multe persoane au fost ucise sau rănite, iar atacatorul a fost împușcat, situația fiind acum sub control.

„Nu există indicii cu privire la un al doilea suspect. Nu mai există pericol pentru populație”, a transmis Poliția din Franconia Inferioară, pe Twitter.

Deocamdată nu sunt cunoscute motivele atacului.

Atac cu cuțitul în Germania: Trei morți și șase răniți

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)