UPDATE: Atac terorist în Suedia. Opt oameni au fost înjunghiați pe stradă. Este vorba despre un singur atacator care a fost prins (FOTO-VIDEO)

UPDATE: Atac terorist în Suedia. Opt oameni au fost înjunghiați pe stradă. Este vorba despre un singur atacator care a fost prins (FOTO-VIDEO)

UPDATE: 3 martie 2021, ora 11:00// Martorii povestesc că un bărbat a fost atacat în fața unei florării.

„Am auzit un țipăt din stradă. Apoi am văzut un bărbat intrând în magazin, strigând că a fost înjunghiat. Sângele îi curgea de pe umăr, așa că am luat prosoape și am aplicat presiune pe rană, a declarat Asa Karlqvist, proprietarul unei florării, pentru ziarul local Vetlanda-Posten.

În acest moment, situația este sub control și nu există indicii că o altă persoană ar fi fost implicată în atacul din orașul situat la 340 km de Stockholm, potrivit news.yaho.com.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Atac terorist în Suedia. Opt persoane au fost înjunghiați pe stradă. Potrivit Euronews, autoritățile au fost alertate cu puțin înainte de ora 15.00, că mai multe persoane au fost atacate. Bărbatul de aproximativ 20 de ani ar fiacționat singur, rănind persoane la întâmplare pe o stradă dinVetlanda, un orășel din sudul țării.Nu se știe în ce stare se află victimele, însă, potrivit DailyMail, cel puțin două au fost grav rănite.

Ajunși rapid la fața locului, polițiștii l-au împușcat pe atacator în picior, care este internat în acest moment sub pază strictă.

Potrivit unor surse, atacatorul era înarmat și cu un topor.Motivul agresiuniirămâne neclar, însă autorițățile spun că a fost atac terorist.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE