Atacul armat de la Washington Navy Yard ar fi fost comis de o singură persoană

Atacul armat de la Washington Navy Yard ar fi fost comis de o singură persoană
Atacul de la Washington Navy Yard, soldat cu 13 morți și opt răniți, ar fi fost comis de o singură persoană, potrivit autorităților americane care anchetează incidentul, citate de AFP. "Nu avem nicio...

Atacul de la Washington Navy Yard, soldat cu 13 morți și opt răniți, ar fi fost comis de o singură persoană, potrivit autorităților americane care anchetează incidentul, citate de AFP.

Nu avem nicio probă şi nici indicii, până acum, că ar fi existat şi alt atacator, chiar dacă nu am exclus complet” această ipoteză, a declarat primarul Washingtonului Vincent Gray.

Acum suntem siguri că a existat numai o singură persoană responsabilă de crimele (comise) în imobil„, a declarat Cathy Lanier, şefa poliţiei capitalei americane.

Atacatorul, care a fost ucis de forțele de ordine, se numea Aaron Alexis, un bărbat de culoare de 34 de ani, de la Forth Worth, Texas.

Acesta a servit în Marină între 2007 și 2011, după care a devenit informatician în cadrul unei firme subcontractante a Hewlett-Packard şi însărcinate cu actualizarea intranetului pentru US Navy şi puşcaşii marini.

Tags: