Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, către realizatorul TV: „Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură”

Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, către realizatorul TV: Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură

Mircea Badea şi-a exprimat frustrările privind parcursul său, într-o intervenţie în emisiunea lui Gâdea. Realizatorul de la „În gura presei” a mărturisit că a greşit că nu s-a mutat într-o ţară străină.

Anca Florea l-a contrat pe Badea

Omul de televiziune spunea toate aceste lucruri în timp ce, în platou, erau invitate Anca Florea şi Sabina Iosub, mamă şi fiică, ambele jurnaliste. „De fapt, sunt foarte dezamăgit de mine”, a spus Mircea Badea, adăugând ulterior: „Trăiesc o dezamăgire, pentru că încă sunt între aceste granițe, în loc să fiu între alte granițe. Asta e dezamăgirea crâncenă pe care o trăiesc„. Anca Florea l-a contrat imediat. „Cred că trebuie să te detașezi un pic și atunci o să fii foarte mândru de tine. Detașează-te puțin de tine și o să vezi că te-ai zbătut, și te zbați, și te lupți, ceea ce ar trebui să facă foarte, foarte, foarte multă lume. Ești un pion important în chestia asta, nu poți să contești! Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură. Revin, dacă te poți detașa puțin, să vezi cât de important e ceea ce faci, nu ai mai fi dezamăgit”, a spus Anca Florea la emisiunea respectivă, preluată de dcnews.ro.

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Badea?

Realizatorul TV s-a implicat în cazul de la Tîrgu-Jiu, acolo unde a fată de 14 ani a batjocorit şi umilit o altă copilă. „Știți că, la Târgu-Jiu, agresoarea de peste 14 ani s-a întors, astăzi, la școală? Știați asta?! S-a întors, nicio problemă! Ce am înțeles din asta, trecând peste instituții, specialiști, până la urmă, părinții și profesorii direct vizați nu au avut nicio problemă!„, s-a destăinuit, mâhnit, Badea.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)