Un bărbat a rămas perplex când a privit aceste imagini. Ce a văzut pe Google Maps l-a făcut să divorţeze (FOTO)

Un bărbat a rămas perplex când a privit aceste imagini. Ce a văzut pe Google Maps l-a făcut să divorţeze (FOTO)

Un bărbat a făcut o descoperire neaşteptată câns s-a uitat pe Google Maps, când plănuia o vacanşă în Lima. Nu mică i-a fost mirarea când aplicaţia i-a arătat doi îndrăgostiţi aflaţi pe o bancă, fiindcă unul dintre aceştia era chiar nevasta lui. Aceasta se ţinea în braţe cu un alt bărbat.

Imaginea fusese surprinsă de o mașină Google în 2013, dar a fost descoperită abia anul trecut de soțul încornorat. În urma acestei descoperiri, bărbatul a intentat divorţ, iar femeia a recunoscut că are o aventură, notează libertatea.ro.

Dar acestea nu sunt singurele imagini de impact surprinse de Google Maps. Alte imagini ciudate sunt cele ale unei femei care năştea, scena uciderii unui copil, dar şi nilte oameni îmbăcaţi în porumbei.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)