Berlusconi a suferit un traumatism cranian minor după ce a căzut la duș

Berlusconi a suferit un traumatism cranian minor după ce a căzut la duș

Premierul italian Silvio Berlusconi a suferit „un traumatism cranian minor” după ce a căzut la duş vineri noaptea , dar se simte bine, deşi este obosit, potrivit medicului său personal, citat de AFP. Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, „a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Este obosit, el este mereu foarte obosit. (…) A suferit un traumatism cranian minor”, a declarat medicul său.

„După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism, dar Berlusconi este bine. Totul este bine, rezultatul este negativ”, a adăugat medicul, precizând că premierul a suferit o „contuzie puternică” la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelul maxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fost examinat, cu o „simplă terapie analgezică” şi a „mers să se plimbe”.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma, premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie în noaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă la Milano pentru a fi examinat de medicul său personal.

Urmăriți B1TV.ro și pe