Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Flanco

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Flanco
Foto: Pixabay.com

A mai rămas puțin până laBlack Friday2020, cunoscut și sub numele de ”Vinerea neagră”a prețurilor.Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri şi producători, iar acest eveniment va fi o încercare de a recupera o mică parte din tot ce s-a pierdut în acest an în contextul crizei sanitare.

Black Friday 2020: Flanco a dat startul celei de-a 10-a ediţii

Anul acesta, Black Friday 2020 va avea loc în luna noiembrie. Mai exact, în România, Black Friday va avea loc pe 13 noiembrie, şi în weekendul ce urmează acestei vineri. Patronii demagazineau șansa să își prezintecele mai bune oferte. Fie că este vorba de încălțăminte, parfumuri, electrocasnice sau haine, toate vor avea prețuri mai mici decât le găsiți în orice altă perioadă a anului.

Cu toate că au mai rămas două săptămâni până la cel mai mare eveniment așteptat de români, Flanco a dat startul celei de-a 10-a ediţii Black Friday de anul acesta. Săptămâna trecută, Flanco a deschis sezonul de promoții va avea loc până la data de30 noiembrie. Astfel, românii sepot bucura de reduceride până la 80% la peste 1 milion de produse, în cele 157 de magazine din 117 orașe din România, precum și online.

Pentru ediția Black Friday din acest an, Flanco a anunțat oferte în special la produsele care au înregistrat cele mai mari vânzări și și-au demonstrat utilitatea în ultimele luni. Prin urmare,aspiratoarele robot, best-sellerele anului 2020, vor avea reduceri de până la 50%, la fel și televizoarele. Smartphone-urile vor avea și ele reduceri de până la 40%, automatele de cafea – 60%, purificatoarele de aer – 45% și uscătoarele de rufe – 50%.

”Anul acesta a schimbat mult comportamentul de cumpărare al consumatorilor și ne-a încurajat să venim cu idei și servicii noi, mai ales pe partea de logistică și livrare, în așa fel încât să ne asigurăm că produsele cumpărate ajung la clienți repede și în condiții de siguranță. Din martie până acum, și partenerii noștri de livrare au avut timp să-și redimensioneze echipele și să-și ajusteze soluțiile tehnice și logistice. Dar pentru că Black Friday se adaugă peste un business de livrare și așa foarte intens, și pentru că situația din țară se schimbă de la o săptămână la alta, am decis ca anul acesta să avem mai mult de o lună de Black Friday – pentru a da timp clienților să își achiziționeze orice produs, fără a fi nevoie să se grăbească în magazine sau pe site și fără a pune presiune pe livratori, într-o singură zi de reduceri.”, a declaratDragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Cum afli prețul real al produselor scoase la reduceri de Black Friday

Black Friday va avea loc anul acesta în România la jumătatea lunii noiembrie.Ca în fiecare an, autoritățile vor ficu ochii pe reducerile acordate de magazine și vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească.

Până să verifice statul, fiecare client care vrea să cumpere televizoare, aspiratoare, mașini de spălat ori telefoane de Black Friday trebuie să fie atent dacă prețul acelui produs nu a crescut în ultima perioadă, pentru ca de Black Friday să nu cumpere un produs cam la același preț din urmă cu o lună.

Oamenii interesați să își facă cumpărături de Black Friday au la dispoziție foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Iată câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday.

Extensii pentru Chrome:

Pricy

Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

Price Expert

Keppa