Bulgaria: O reţea de hoţi de maşini de lux a fost destucturată

Bulgaria: O reţea de hoţi de maşini de lux a fost destucturată
O reţea de hoţi de maşini de lux, care furau săptămânal între cinci şi şapte bolizi, între care şi un autoturism cu numere româneşti, a fost destructurată de Poliţia din Bulgaria, unul dintre suspecţi...

O reţea de hoţi de maşini de lux, care furau săptămânal între cinci şi şapte bolizi, între care şi un autoturism cu numere româneşti, a fost destructurată de Poliţia din Bulgaria, unul dintre suspecţi decedând în timpul urmăririi de către poliţişti, informează Focus-Fen.net.

Autorităţile bulgare au derulat o operaţiune vizând gruparea „Hienele”, şi a organizat descinderi în nordul oraşului Veliko Tarnovo, sudul oraşelor Plovdiv şi Pazardzhik şi Trakia.

Poliţia a reuţit astfel să destructureze o grupare criminală care se ocupa cu furtul autoturismelor de lux.

Unul dintre autoturismele furate din faţa unui hotel avea numere de România, iar imediat după furt, hoţii au schimbat plăcuţele de înmatriculare cu unele bulgăreşti.

Mergând pe autostradă din Bulgaria, hoţii au refuzat să răspundă la semnalele poliţiştilor, lovind o maşină de patrulare. Poliţiştii au tras focuri de avertizare în plan vertical, apoi către cauciucurile maşinii, însă hoţii au rănit un agent.

După aproximativ un kilometru, maşina a fost găsită avariată, într-o râpă, iar şoferul mort.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)