Călin Bibarţ a câștigat Primăria Arad cu 36% din voturi

Călin Bibarţ a câștigat Primăria Arad cu 36% din voturi
FOTO: Facebook: Călin Bibarț

Liberalul Călin Bibarţ, acâştigat alegerile cu 36% dintre voturi, potrivit datelor provizorii.

Prim-vicepreşedintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat că până luni dimineaţaau fost centralizate datele din 95% dintre secţiile de votare.

Călin Bibarț a obținut 36%, fiind urmat deAdrian Wiener cu 27% și deMihai Fiforcu 14%. La Consiliul Județean, Iustin Cionca a candidat pentru al doilea mandat, iar PNLa obținut peste 50% din voturi.

„Pot să vă spun că PNL are 55 de primari din 78 în judeţul Arad, ceea ce arată un rezultat excelent”, a declaratCionca, citat deAgerpres.

Adrian Wiener a scris pe contul său de Facebook că USR PLUS nu a câştigat Primăria Arad.

„Chiar dacă nu am câştigat primăria municipiului, am câştigat încrederea voastră. Schimbarea a început şi e ireversibilă. USR PLUS e în Consiliul Local Municipal. Ne vom bate pentru Arad. Cu decenţă, transparent şi responsabil. Fără compromisuri”, a scris Wiener pe rețeaua de socializare.

Ultima oră
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății