Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn: Sunt tratată ca o prostituată. Vreau să meargă la închisoare

Camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn: Sunt tratată ca o prostituată. Vreau să meargă la închisoare
Camerista originară din Guineea, Nafissatou Diallo, care l-a acuzat pe fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală a declarat, într-un interviu în exclusivitate, că vrea ca francezul să...

Camerista originară din Guineea, Nafissatou Diallo, care l-a acuzat pe fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală a declarat, într-un interviu în exclusivitate, că vrea ca francezul să facă pușcărie, informează BBC.

“Din cauza lui sunt tratată ca o prostituată (…) Vreau ca el să meargă la închisoare. Vreau să știe că există locuri în care nu-și poate folosi puterea, unde nu-și poate folosi banii”, a declarat  Nafissatou Diallo.

Pe 1 august Dominique Strauss-Kahn urmează să fie audiat în fața unui tribunal din New York. Acesta este inculpate pentru șapte capete de acuzare, printer care agresiune sexuală și tentativă de viol.

Foto: reuters.com

Pe cealaltă parte, avocații lui Strauss-Kahn, afirmă că femeia încearcă doar să “inflameze opinia publică față de un acuzat, într-un caz penal în curs”.

Potrivit sursei precizate, fostul director FMI pledează în continuare nevinovat.

Dominique Strauss-Kahn a fost arestat pe 14 mai, la New York, fiind acuzat de o cameristă a Hotelului Sofitei, unde era cazat, de tentativă de viol.

Acesta a fost eliberat ulterior după ce anchetatorii au început să se îndoiască de veridicitatea acuzațiilor formulate de presupusa victimă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)