„Când îți lași copilul să devină sălbatic”. Un zbor de 8 ore cu avionul a devenit un coșmar pentru mai mulți pasageri (VIDEO)

„Când îți lași copilul să devină sălbatic”. Un zbor de 8 ore cu avionul a devenit un coșmar pentru mai mulți pasageri (VIDEO)
Captură Video: reddit.com/user/readysetgorilla

Un zbor de opt ore cu avionul a devenit un coșmar pentru mai mulți pasageri din cauza unui copil, care și-a tot făcut de cap, și a părinților săi, care nu s-au sinchisit să-l liniștească.

Unul dintre pasageri l-a filmat pe copil și a urcat clipul pe internet. „Când îți lași copilul să devină sălbatic în timpul unui zbor de 8 ore”, a scris acesta pe Reddit, potrivit Adevărul.

Discuții pe tema copiilor gălăgioși în avioane

„Suntem cu toții pentru apărarea părinților cu bebeluși/copii mici care plâng în avioane, dar acest lucru este complet inacceptabil”, a scris o persoană.

„Copilul meu e o tornadă, dar nu l-aș lăsa să se poarte astfel în public și, mai ales, în timpul unui zbor“, a comentat un părinte.

Iar un internaut a recomandat ca în astfel de situații pasagerul afectat să atragă atenția politicos părinților o singură dată, iar dacă nu se întâmplă nimic, să cheme însoțitorul de zbor: „Îi vor cere să se oprească, iar dacă refuză, de obicei, vă vor muta pe un loc superior, dacă este disponibil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe