Cântăreața Sinead O’Connor, la spital după un mesaj dramatic pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul”

Cântăreața Sinead O'Connor, la spital după un mesaj dramatic pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul”
Sura: Captura youtube

Celebra cântăreață Sinead O’Connor a fost internată la spital, după ce a postat un mesaj tulburător pe Twitter în care ugera că vrea să își ia viața. Artista a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu o săptămână, când fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort.

Celebra cântăreață Sinead O’Connor, la spital

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Am rămas doar pentru el. Și acum el a plecat”, a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, legat de contul ei oficial.

Ulterior

Sinead O’Connor a fost internată la spital, la o săptămână după ce fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort. Cântăreața le-a transmis fanilor, joi seară, că merge la spital pentru a primi ajutor, după un mesaj tulburător postat pe un cont neverificat de Twitter în care a lăsat de înțeles că plănuiește să-și ia viața.

Ulterior, cam o oră mai târziu, artista le-a cerut scuze fanilor pentru postările ei alarmante și i-a asigurat că va căuta asistență medicală, scrie CNN.

„Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea”, a postat ea. „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere,” a mai adăugat ea.

Fiul cântăreței Sinead O’Connor s-a sinucis la 17 ani

Cadavrul lui Shane O’Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut. Aducându-i un tribut copilului său, vedeta de 55 de ani a scris: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună astăzi capăt luptei sale pământeşti şi acum este cu Dumnezeu. Odihneşte-te în pace şi să nu îi urmaţi exemplul. Iubitul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris artista.