Caroseria unui Jaguar, topită de lumina reflectată de o clădire de birouri din Londra

Caroseria unui Jaguar, topită de lumina reflectată de o clădire de birouri din Londra
Caz incredibil în centrul Londrei. Un Jaguar a fost topit de lumina reflectată de un zgârâie-nori din metropolă. Clădirea de birouri aflată în construcţie este situată în zona financiară a capitalei Marii...

Caz incredibil în centrul Londrei. Un Jaguar a fost topit de lumina reflectată de un zgârâie-nori din metropolă.

Clădirea de birouri aflată în construcţie este situată în zona financiară a capitalei Marii Britanii.

Proprietarul maşinii povesteşte cum şi-a parcat autoturismul Jaguar în apropierea clădirii, iar când s-a întors la maşină, după două ore, a constatat că o parte din caroseria maşinii era topită, relatează BBC.

„Mă îndreptam spre locul unde parcasem și am văzut oameni făcând fotografii și am întrebat ce s-a întâmplat. Unul dintre fotografi mi-a zis „N-ai văzut mașina aia? Proprietarul nu va fi deloc încântat”. Pur și simplu nu-mi venea să cred că se poate întâmpla așa ceva. Se putea întâmpla o tragedie. Trebuie să ia niște măsuri”, susține Martin Lindsay, adăugând că a găsit pe parbriz o hârtie din partea companiei, în care era rugat să-i contacteze.

Dezvoltatorul clădirii de birouri și-a cerut scuze pentru incident şi a anunţat că investighează cazul. Acesta a achitat daunele în valoare de 946 de lire. 

Autorităţile locale au decis, ca primă măsură de precauţie, să interzică parcarea maşinilor în zonă.

 

Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)