Cătălin Militaru (PMP): „Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic”

Cătălin Militaru (PMP): „Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic”
foto: Facebook

Cătălin Militaru, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2, spune că a „votat pentru calitatea vieții, predictibilitate, coerență și bună-credință a actului administrativ.

„Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune surclasează de departe orice concurență pe tot eșichierul politic. Am votat pentru calitatea vieții, predictibilitate, coerență și bună-credință a actului administrativ. Am votat pentru oameni. Am votat #SIGUR de faptul că acest vot este important pentru dezvoltarea orașului. Am votat pentru Bucureștiul unde ne creștem copiii. Doamne ajută!!! #voteazā#voteazāresponsabil”, a scris Cătălin Militaru, duminică, pe Facebook.

Am votat pentru un București viu. Am votat omul și partidul a cărui viziune …

Publicată de Cătălin Marian Militaru peDuminică, 27 septembrie 2020

Ultima oră
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot