Câte sute de euro au plătit doi tineri pentru o „gustare” în Grecia? Au rămas cu gura căscată: „Bine că n-am luat şi desert!”

Câte sute de euro au plătit doi tineri pentru o „gustare” în Grecia? Au rămas cu gura căscată: „Bine că n-am luat şi desert!”
Foto: Pixabay

Vacanța pe litoralul grecesc, destinație preferată de mulți români în acest sezon estival, nu înseamnă mereu prețuri mici. Uneori, turiștii sunt nevoiți să plătească sume exagerate pentru a-și satisface poftele. Unii afirmă că merită să dea toţi banii pentru a-şi face poftele în concediu, alţii îşi împărtăşesc nemulţumirea pe internet.

Recent, doi tineri și-au împărtășit de asemenea experiența în mediu online. Cuplul se afla în luna de miere, în Mykonos și au savurat din „o gustare” și „câteva băuturi” și au rămas uimiți de prețul pe care trebuiau să îl achite la final.

Tinerii au hotărât să-şi petreacă luna de miere în Grecia, dar nota de plată nu a fost dulce

Căsătoriți recent, cei doi tineri au decis să celebreze iubirea pe insula Mykonos. Alex şi soţia sa, Lindsay, au venit aici tocmai din Canada, cu banii drămuiţi. Totuşi, nu au vrut să-şi refuze micile plăceri culinare, iar când au poftit la o „gustare rapidă”, au ales un restaurant şi s-au aşezat la masă. Au comandat 12 stridii, o bere şi un Aperol spritz, pe care le-au savurat admirând priveliştea şi vorbind câte-n lună şi în stele, relatează Daily Star.

La final, au văzut că au de dat 400 de euro, o sumă care li s-a părut „cel puţin exagerată”. Soţii Breen susţin că au plătit până la ultimul bănuţ, intimimdaţi de situaţie.

„Am poposit la restaurant pentru o gustare şi ceva de băut. Chelnerii ne-au sugerat imediat să încercăm stridiile”, povestesc Alex şi Lindsay. Ospătarii s-au tot învârtit pe lângă ei, iar când au terminat de mâncat au insistat să mai ia o porţie, adaugă tinerii.

„Voiau să ne servească picioare de crab. Dumnezeule, bine că am refuzat!

Soţul meu s-a dus la toaletă şi când s-a întors părea şocat. A zis că a văzut undeva un meniu şi o stridie e 29 de euro. Imposibil!”, spune Lindsay.

Când au cerut nota de plată, tinerii au fost șocați

„Costa peste 400 de euro. Nu ne venea să credem, au întors monitorul spre noi şi ne-au arătat suma. Scria doar în greacă şi nu am înţeles. Bine că n-am luat şi desert!”, se plâng ei.

Cuplul a mai rămas pe insula Mykonos încă o noapte, apoi cei doi au fugit spre Atena, înainte să revină pe continentul american.

 „Din fericire, ne mai rămăseseră nişte bani şi am reuşit să achităm nota de plată”, au adăugat tinerii.

Urmăriți B1TV.ro și pe