Cazul Pistorius: Sentință DUBLĂ pentru atletul-criminal acuzat că şi-a ucis logodnica

Cazul Pistorius: Sentință DUBLĂ pentru atletul-criminal acuzat că şi-a ucis logodnica

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat în 2014 la 5 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, iar mai apoi, la apel, găsit vinovat de crimă şi condamnat la 6 ani de închisoare, a căpătat o nouă suplimentare de pedeapsă, anunță Hotnews!

Pistorius este acuzat că şi-a împuşcat mortal iubita, modelul Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiţilor, în februarie 2013. El a susţinut că în momentul în care a tras patru focuri de armă prin uşa băii sale a crezut că în casă a intrat un hoţ.

Numai că un judecător al Curții Supreme a spus acum că Pistorius nu a reușit să îl convingă de ce a tras focurile de armă și în plus, nu pare să fie conștient de gravitatea faptelor sale.

Astfel, Curtea Supremă din Africa de Sud i-a dublat pedeapsa, considerând-o „şocant de blândă” pe cea anterioară de doar 6 ani.

Oscar Pistorius a primit 15 ani de închisoare perioadă din care i-a fost scăzut timpul petrecut deja în spatele gratiilor, mai având de stat 13 ani și 5 luni.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)