Cehia: Un grup de români, suspectați de comiterea unor jafuri violente, arestați în Praga

Cehia: Un grup de români, suspectați de comiterea unor jafuri violente, arestați în Praga
Polițiștii din capitala Cehiei, Praga, au arestat un grup format din mai mulți români, suspectați de comiterea unor jafuri violente în ultimele două luni, arată Mediafax.Românii au fost arestați vineri, cinci...

Polițiștii din capitala Cehiei, Praga, au arestat un grup format din mai mulți români, suspectați de comiterea unor jafuri violente în ultimele două luni, arată Mediafax.

Românii au fost arestați vineri, cinci dintre ei fiind reținuți pentru cercetări adiționale. Grupul este suspectat de jefuirea unor depozite și de prădarea unui cazino. Paznicii depozitelor au fost atacați cu violență, iar chelnerița de la cazino a fost strâns legată.

Autoritățile au estimat pagubele la circa 855.000 de euro, infractorii riscând până la 12 ani de închisoare.

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta