Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă. Unul dintre ei a fost protagonistul „unui incident care a implicat o mușcătură” (VIDEO)

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă. Unul dintre ei a fost protagonistul „unui incident care a implicat o mușcătură” (VIDEO)
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Adam Schultz

Cei doi ciobănești germani ai președintelui american Joe Biden și ai primei doamne Jill Biden, Major și Champ, au fost duși înapoi la casa familiei Biden din Wilmington, Delaware, săptămâna trecută, din cauza comportamentului agresiv pe care l-a manifestat unul dintre ei în timpul șederii la Casa Albă, au precizat două surse familiare cu subiectul pentru CNN.

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden, Major și Champ, au fost dați afară de la Casa Albă după „un incident care a implicat o mușcătură”

Major, care a fost adoptat de Biden în noiembrie 2018 de la un adăpost de animale din Delaware, a fost protagonistul „unui incident care a implicat o mușcătură”, mai exact ar fi mușcat un agent de securitate de la Casa Albă. Nu se știu detalii despre starea victimei, dar episodul a fost suficient de serios încât să conducă la trimiterea câinilor înapoi la Wilmington.

În vârstă de 3 ani, Major este renumit pentru comportamentul agitat pe care l-a afișat în diverse ocazii, fie că a fost vorba despre sărit, lătrat sau contrele cu personalul de securitate. Celălalt ciobănesc german al familiei Biden, Champ, are cam 13 ani și este ceva mai liniștit.

Ce declara Jill Biden, prima doamnă a SUA, despre aducerea câinilor la Casa Albă

Champ și Major au fost aduși la Casa Albă în ianuarie, la mai puțin de o săptămână de la învestitura noului președinte american.

„Am devenit obsedată de instalarea câinilor noștri (la Casa Albă, n.r.), pentru că avem un câine bătrân și avem un câine foarte tânăr”, declara Jill Biden luna trecută. „Trebuie să ia liftul, nu sunt obișnuiți cu asta, și trebuie să iasă pe South Lawn (peluza sudică a Casei Albe, n.r.) cu o grămadă de oameni care îi privesc. Deci, asta m-a obsedat, instalarea tuturor și calmarea lor”, a adăugat prima doamnă a SUA.

Totodată, Jill Biden preciza că singurul loc în care n-au voie să ajungă cei doi câini este pe mobilă, dar recunoștea că l-a surprins pe Major stând pe canapea. „Aleargă peste tot”, mai spunea ea.

O persoană familiară cu programul câinilor a confirmat că aceștia se află în Delaware, menționând că sunt păziți de îngrijitori atunci când prima doamnă este plecată. Biden s-a îmbarcat luni după-amiază într-o călătorie de două zile în Washington și California, unde va vizita baze militare.

Urmăriți B1TV.ro și pe