Cel puțin 25 de morți în urma unei explozii detonate într-o piață din Pakistan

Cel puțin 25 de morți în urma unei explozii detonate într-o piață din Pakistan
O explozie a fost provocată, duminică, într-o piață din orașul pakistanez Peshawar, cauzând moartea a cel puțin 25 de persoane și rănirea a altor 20, potrivit oficialilor citați de BBC News. Explozia vine la...

O explozie a fost provocată, duminică, într-o piață din orașul pakistanez Peshawar, cauzând moartea a cel puțin 25 de persoane și rănirea a altor 20, potrivit oficialilor citați de BBC News.

Explozia vine la o săptămână după dublul atentat sinucigaș care a cauzat moartea a cel puțin 80 de persoane într-o biserică din același oraș.

Peshawar, cel mai mare oraș al provinciei Khyber Pakhtunkhwa, a fost ținta a numeroase atacuri armate în ultimii ani, toate efectuate de talibani.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)