Cel puţin 45 de morţi şi 60 de răniţi, în urma unei explozii produse în Pakistan

Cel puţin 45 de morţi şi 60 de răniţi, în urma unei explozii produse în Pakistan
Foto: bbc.co.uk

Cel puţin 45 de persoane au fost ucise şi alte 60 rănite într-o explozie produsă duminică într-un oraş pakistanez situat în apropierea graniţei cu India.

Printre cei morți se numără și trei grăniceri, informează un oficial din domeniul securității din provincia Punjab, citat de BBC Online. 

Cel puţin 15 dintre răniţi se află în stare gravă, a precizat poliţia locală.

Explozia s-a produs în apropiere de punctul de trecere a frontierei Wagah, unde numeroase persoane se adună în fiecare zi pentru a urmări soldaţii care participă la o ceremonie de „coborâre a drapelului”. Explozia a avut loc la sfârșitul ceremoniei de duminică.

Tags:
Ultima oră
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie