Celine Dion, ACUZATĂ de SATANISM! Ce a făcut CELEBRA cântăreață de a ÎNFURIAT preoții

Celine Dion, ACUZATĂ de SATANISM! Ce a făcut CELEBRA cântăreață de a ÎNFURIAT preoții

Celebra cântăreața Celine Dion a fost acuzată de promovarea satanismului după ce și-a lasat propria linie de haine pentru copii.

Deși hainele au decorații ce conțin cranii și chiar ochi Illuminati, nu asta e ceea ce i-a deranjat pe pastori.

Pastorul american John Esseff a spus că hainele sunt satanice pentru că fiind unisex, elimină diferențele de gen și asta e opera diavolului.

„Sunt convins că toată această eliminare a diferențelor de gen este modul cum diavolul își răspândește lucrarea. E ceva fals. Nici eu nu mai știu câte genuri ar trebui să existe în prezent, însă Dumnezeu a făcut doar două. Diavolul va veni după copii. Când se naște un copil, ce spunem prima dată? E băiat sau e fată. Este cel mai firesc lucru pe care-l poți spune. Dar să spui că nu există diferențe, e ceva satanic”, a transmis pastorul John Esseff.

Deși Celine Dion nu a răspuns acestor acuzații, ea spusese anterior că noua linie de haine le va permite copiilor să aleagă dincolo de stereotipuri și de norme, în funcție de propriile gusturi și preferințe: „Îi ajutăm să se simtă liberi, creativi, inspirați, să se respecte unul pe altul și să fie fericiți.”

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe