CEO-ul Burger King, Marea Britanie: Femeile sunt urâte iar mâncarea groaznică

CEO-ul Burger King, Marea Britanie: Femeile sunt urâte iar mâncarea groaznică
Bernardo Hees, CEO-ul lanțului de restaurante Burger King din Marea Britanie, a fost pusă la zid de britanici după ce a declarat că femeile din regat sunt urâte iar mâncarea groaznică. Hees a făcut...

Bernardo Hees, CEO-ul lanțului de restaurante Burger King din Marea Britanie, a fost pusă la zid de britanici după ce a declarat că femeile din regat sunt urâte iar mâncarea groaznică.

Hees a făcut declarația pentru un grup de studenți americani care îl intervievau pentru ziarul studențesc “Chicago Maroon”.

“Mâncarea este groaznică iar femeile nu sunt foarte atractive”, a declarat CEO-ul care încerca să le arate studenților motivele pentru care masterul în administrația afacerilor pe care l-a urmat în Marea Britanie a fost “floare la ureche”.

Feministele din regat l-au atacat pe Hees spunând că “în urma acestei declarații Burger King nu va fi un angajator prea căutat de către femei”.

Purtătorul de cuvânt al companiei americane și-a cerut scuze opiniei publice din Marea Britanie spunând că Bernardo Hees nu a dorit să insulte pe nimeni ci doar să ofere studenților americani o anecdotă amuzantă.