Chelsea, fiica lui Hillary și Bill Clinton, a născut cel de-al doilea copil

Chelsea, fiica lui Hillary și Bill Clinton, a născut cel de-al doilea copil
Foto: nydailynews.com

Chelsea Clinton, fiică a candidatei democrate la Casa Albă, Hillary Clinton, și a fostului președinte american Bill Clinton, a adus pe lume sâmbătă cel de-al doilea copil, informează Reuters.

În vârstă de 36 de ani, Chelsea Clinton a născut un băiețel pe nume Aidan. Fiica fostului președinte american este căsătorită din 2010 cu bancherul Marc Mezvinsky, cu care mai are o fetiță, Charlotte, născută în septembrie 2014.

"Marc și eu suntem copleșiți de recunoștință și iubire acum când sărbătorim nașterea fiului nostru, Aidan Clinton Mezvinsky", a scris Chelsea Clinton pe Twitter.

Noul membru al familiei Clinton a venit pe lume cu cinci luni înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie, la care participă Hillary Clinton.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit