China a inaugurat primul pod suspendat din sticlă, ademenind turiștii cu o plimbare la 180 de metri deasupra solului (FOTO)

China a inaugurat primul pod suspendat din sticlă, ademenind turiștii cu o plimbare la 180 de metri deasupra solului (FOTO)
Foto: abc.au.net

China a deschis primul pod suspendat de mare altitudine din sticlă, iar primii turiști și-au învins temerile și s-au avântat într-o plimbare la 180 de metri deasupra solului.

Podul are o lungime de 300 de metri și a fost construit în parcul geologic Shiniuzhai din provincia Hunan, informează abc.net.au.

Potrivit primilor vizitatori, traversarea podului de sticlă s-a dovedit a fi o adevărată provocare. Aceștia au declarat că erau speriați să se miște, pentru că structura se clatină ușor la deplasare.

Noul pod înlocuiește o pasarelă de lemn. Panourile, groase de 24 de milimetri, ar fi de 25 de ori mai solide decât o sticlă tradițională.


Foto: abc.net.au


Foto: themalaymailonline.com

Tags:
Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare